dijous, 12 de març del 2009

10 ANYS SENSE CARLES SABATER

El 13 de febrer d'enguany, es varen complir deu anys de la pèrdua del nostre estimat Carles. Ha passat una dècada però continuem duent-lo al cor i des del CLAM vam volem recordar-lo d'una manera especial, com hem anat fent tots aquests anys.Per això, diumenge 15 de febrer vam fer
una trobada a LLançà per retre-li el nostre petit homenatge.
Ens vam concentrar a la plaça del cementiri vell d'aquesta població empordanesa a les 12 del migdia. Un cop allà el CLAM com a col.lectiu va fer una ofrena floral i després vàrem visitar la plaça que duu el nom de Carles Sabater.
A 2/4 de 2 del migdia vam celebrar un dinar de germanor a l'Hotel Grimar Ctra. Portbou, s/n
A la tarda a la casa de cultura de LLançà, va haver-hi un concert a càrrec del músic empordanès MIQUEL ABRAS, guanyador de la sisena edició del Premi Carles Sabater i un dels talents emergents de la música feta a casa nostra.Va ser un concert acústic en el que va presentar els temes del seu darrer disc " M'agrada sentir el que tu sents" , i la sorpresa de la cançò inèdita, "Tren de matinada" interpretada pel músic Jordi Rubau i escrita per en Josep Sabater( germà de'n Carles)LLavors tots junts vàren interpretar el mític "Boig per Tu" de Sau i que el públic assistent va cantar amb entusiasme.
Va ser un homenatge entranyable, memorable i que va aplegar unes 200 persones vingudes d'arreu dels municipis catalans.
Per commemorar la trobada es va fer un recordatori amb una fotografia d'en Carles.