divendres, 7 de desembre del 2018

PENSAMENTS


Encara no entenc perquè alguns homes els fa pànic demostrar els seus sentiments o el que realment senten.Perquè? a la primera de canvi que una dona, amb la qual hi ha suposadament un vincle afectiu des de fa temps els hi demana sentit comú i que es defineixin, llavors de cop i volta! aixequen la seva llança i posen en guàrdia el seu escut sota l'excusa de sentir pressió! pressió que, curiosament no senten pas! quan es tracta de despullar amb ànsia un cos. Jo no sóc el factor “pressió o xantatge emocional “de ningú a consciència no ho vull, ni ho necessito perquè fa temps que vaig aprendre a viure sense pidolar res! EVIDENTMENT!no es pot iniciar cap relació amb un home que tingui dubtes, pors inseguretats de relacions fracassades anteriors... no té cap sentit!
Jo sempre m’entrego sense condicions. I si després de tant de temps, només sóc una opció, un entreteniment,un joc, una companyia....doncs s’ha acabat la partida i és inútil continuar qualsevol relació d’amistat o sentimental amb qualsevol persona que et tracta purament com a opció i no com a prioritat. SÍ que demano un mínim d’agraïment, implicació, sentir-me valorada i estimada.
De totes maneres, cadascú actua segons el seu cor, la seva consciència!perquè    ESTIMAR  no fa mal i és saludable pel cos i l’ànima.ALL YOU NEED IS LOVE!!!SALUT I LLUM!!”CARPE DIEM”!!!