dissabte, 20 de febrer del 2010

11a TROBADA CLAM SAU EN RECORD A CARLES SABATER

El 13 de febrer va fer onze anys de la pèrdua del nostre estimat Carles. Ha passat més d’una dècada però continuem duent-lo al cor i des del CLAM vam voler recordar-lo d’una manera especial, com hem anat fent tots aquests anys. Per això, diumenge 14 de febrer vam fer una trobada a Llançà per retre-li el nostre petit homenatge.


Ens vam concentrar a la plaça del cementiri vell d’aquesta població empordanesa a les 12 del migdia. Un cop allà el CLAM com a col·lectiu va fer una ofrena floral i després vam visitar la plaça que duu el nom de Carles Sabater. A 2/4 de 2 del migdia tots plegats ens vam reunir en un dinar de germanor a l’Hotel Grimar

A la tarda, a la casa de cultura de LLançà , vam celebrar i gaudir plenament d'un magnífic concert a càrrec de GERARD SESÉ, i de la seva germana Magalí a la percussió que es van interpretar algunes versions de SAU i també cançons del seu darrer disc"Sota la dutxa" També vam poder comptar amb la participació del cantautor camprodoní ISMAEL COLOMER, que va interpretar alguna versió de SAU i cançons del seu disc "Punt de partida " i va estrenar "El temps no passa", una cançó amb lletra de Josep Sabater que formarà part del futur projecte del músic "Cançons de la lluna".
Abans d’aquestes actuacions, el fotògraf Martí E. Berenguer va presentar el llibre “Sau vist” (editorial Escua, 2009) que recull en imatges la història del grup. A més, al vestíbul del recinte es va poder visitar l’exposició amb algunes de les instantànies del llibre. Per commemorar la trobada es va fer un recordatori amb una fotografia d’en Carles.Va ser una jornada entranyable i que tothom s'ho va passar molt bé! " HI HA ESTRELLES QUE MAI S'APAGUEN"