diumenge, 28 de setembre del 2014

REFLEXIONS & PENSAMENTS & SENTIMENTS

"   A vegades intentar controlar les situacions injustes o entrebancs en el camí de la vida és com mirar d'agafar l'aigua del mar amb les mans, que se t'escola entre els dits , ho veus , te n'adones , intentes retenir-la i no pots fer-hi res "
Sempre amb uns plans  i de cop i volta! inesperadament tot es gira a l'inrevés i llavors brollen les llàgrimes regalimant pel meu rostre i  tot plegat em decepciona i disgusta  massa!!! les  hores passen... i les decepcions , disgustos s'acaben superant  molt a  poc a poc, però les obres  i la feina ben feta! perduren el bon record amb les persones  o companyes i companys amb qui les he  compartit.

En el camí de la vida em retrobo amb persones que quan les conec m'aporten bon rotllo i bones vibracions, i que amb el pas del temps  me les  aprecio de debò i amb qui tinc detalls plens d'afecte i moltes atencions i les tracto sempre com a prioritat i dissortadament!me n'adono que ni m'ho saben agrair, ni valorar ni res de res!i que m'han tractat purament com a opció...i que aquestes mateixes persones per raons   inexplicables  m'esborren de la seva vida  i també  em bloquejen de les xarxes socials: whatsapp, Facebook , Instagram i amagant-se darrera d'una  pantalla d'ordinador  m'envien missatges  molt ofensius  i que potser es creuen que no  me n'adono de res!, mare meva que  covardes  són!!!, i quan em retrobo amb elles o ells  en algun indret  o en algun curs de formació, conferència, exposició o  espectacle cultural reaccionen amb fredor i posant barreres  entremig i quan educadament goso a preguntar-lis el  perquè  de tot plegat reaccionen amb excuses absurdes de que tenen moltíssima feina!i que no tenen cap mena de problema amagant el cap sota l'ala incapaces de reconèixer els seus errors  ¿i pretenen que m'ho cregui? tot plegat   resulta   surrealista  i patètic!... riure per no plorar!!!!POTSER seria molt  bo  per sanejar cos i ment fer una gran foguera on  cremar  d’una punyetera  vegada!! les mentides, la falsetat, les relacions interessades, els enganys i la falta de sinceritat.

Perquè  clar que sí! sóc una persona forta i lluitadora i sé del cert! que ho acabaré superant  TOT i AFORTUNADAMENT!! gaudeixo d'una família  que m'estima MOLT!  i em dóna suport  i molt especialment  de tenir bones amistats que m’estimen , em cuiden i em mimen mooooolt!!!!

I   FINALMENT  me n’adono, que    només es pot ser feliç a la vida, si es camina pels camins del cor. Aquesta nit vull sentir el batec d'algun cor , vull veure demà com surt el sol vull, sentir un alè de molt a prop!!! " CARPE DIEM"  SALUT I LLUM!!!